Velkommen til Hobro Idrætscenter - Mariagerfjord Kommunes største og mest benyttede kultur- og sportsanlæg.

Der er rigtig mange gode grunde til at vælge Hobro Idrætscenter, hvis du ønsker et arrangement af en eller anden art gennemført effektivt og punktligt!

Det være sig det lille møde eller den lille familiefest med ganske få deltagere, eller et af de helt store møder, generalforsamlinger, aktionærmøder og firmafester med op imod 1000 deltagere.

Vel mødt i Hobro Idrætscenter til et arrangement, som ikke vil slå fejl! 

 

 

Alle vore faciliteter er samlet under ét tag – i alt små 10.000 m2 – og er det et arrangement, der kræver overnatning, kan dette også klares – enten i sovesal på madrasser på gulv med op til 30 personer i hvert rum, eller på Danhostel Hobro Vandrerhjem, beliggende kun 50 meter fra Hobro Idrætscenter.
Vandrerhjemmet råder over 108 sengepladser.

Er det et arrangement, der kræver udendørs faciliteter, er disse også helt i top, idet vi er beliggende i kanten af Hobro Østerskov, som strækker sig helt ned til den smukke Mariager Fjord.

I Østerskoven er der opmærkede ruter til orienteringsløb. Kort med indtegnede faste poster kan findes på www.findveji.dk Der er ligeledes opmærkede traveture i skoven.

Nærmeste nabo til Hobro Idrætscenter er Hobro Stadion – DS Arena, hvor den nyoprykkede Superligaklub Hobro IK er hjemhørende. Her er der en stadionbane med siddetribuner til ca. 4.000 tilskuere og en total tilskuerkapacitet på op imod 10.000 tilskuere.

Endelig er Mariagerfjord Gymnasium også placeret i området og ved større idrætsarrangementer inddrages denne institution ofte i arrangementerne.

Centrets personale har mange års erfaring og står klar med råd og vejledning til et arrangement af enhver art – sportsligt som ikke sportsligt.

Kort sagt du kan få en færdigpakket løsning og pris på et hvilket som helst arrangement.

Vi står klar til at danne rammen om jeres næste arrangement – og vi er rigtig gode, når det gælder dagsmøder, kurser, kongresser, landsmøder, generalforsamlinger, firmafester, idrætsstævner, træningsophold, lejrskoler, firmaidrætsdage, koncerter, udstillinger, teaterforestillinger og meget, meget mere.

 

 

DCIM100MEDIADJI_0006.JPG