Ny Rutsjebane i børnebasinnet & træppe til det store

Med hjælp fra Spar Nord Fonden har svømmehallen fået mulighed for at få en ny rutsjebane i børnebassinet.

–  Den gamle rutsjebane var næsten 30 år gammel og var mere end tjenlig til udskiftning, så vi er utrolig glade for at Spar Nord Fonden var med på idéen, da vi ansøgte dem om at give svømmehallen en ny børnerutsjebane, fortæller centerchef Poul Søndberg.

Rutsjebanen er taget i brug og forleden var bankrådsformand, farvehandler Ivan Østergaard en tur i svømmehallen for officielt at overrækken Hobro Idrætscenters centerchef Poul Søndberg rutsjebanen.

Det har i mange år været et stort ønske fra ældre og gangbesværede svømmere, at vi havde en mere brugervenlig trappe til at komme i og op af det store bassin i svømmehallen. Med stor hjælp fra Røde Kors Fonden er det nu lykkedes at få fremstillet og monteret en meget brugervenlig trappe i det store bassin. Allerede efter få ugers benyttelse har trappen bevist sit værd, idet rigtig mange – både børn, voksne og ældre har givet udtryk for stor glæde ved at benytte trappen. Forhåbentlig kan trappen være med til, at vore ældre og gangbesværede brugene nu kan komme i svømmehallen noget længere. Når trappen ikke benyttes hejses den op under loftet i svømmehallen og generer således ikke, når der er svømmetræning og stævner. For nylig blev trappen indviet af overlæge Egen Nielsen fra Røde Kors Fonden, som klippede snoren. Økonomisk er trappeprojektet i 50.000,00 kroners klassen og Røde Kors Fonden har doneret hovedparten af pengene. Hobro Idrætscenter har sørget for hejseværket og installationen. Hovedmændene bag projektet har været foreningen – Seniorsvømmerne, og der skal fra Hobro Idrætscenter lyde en meget stor tak til bestyrelsen i Seniorsvømmerne for initiativet og ikke mindst til Røde Kors Fonden..